.

Honeycomb karamel

Všichni víme, že bychom se měli vyhýbat nadměrné konzumaci cukru, přesto je základní součástí naší každodenní stravy. Cukr zkrátka změnil svět, do Evropy tento hit dorazil v 17. století. Cukr byl tehdy považován za východní koření a jedl se jen občas. Dnes je většina továrně vyráběných cukrovinek přeslazených. Přílišná konzumace cukru zkazila reputaci.

Honeycomb je pod různými názvy známý po celém světě, jeho základ tvoří zahřátý cukr a špetka jedlé sody, čímž vznikne vzdušný karamel připomínající včelí plástve. Karamel je zásaditý a lidskému tělu prospívá, oproti cukru, který konzumovaný v nadměrném množství tělo překyseluje.

Honeycombkřehkou křupavou konzistenci a medovou jemnou chuť, pěkně se doplňuje s naší tmavou čokoládou, ostatně posuďte sami, čokoládové dukátky s honeycomb jsou k dostání v našem eshopu, nebo v prodejně v Ostravě.

zdroje: en.wikipedia.org

Napsat komentář